Tuesday, March 12, 2013

Rannailm



Veebruar küll lõppes ja korraks tundus, et isegi vihmaperiood, aga oioioi, milline interessante (jah, väga huvitav) ilm täna oli!
Hommikul paistis päike, aga loomulikult siis, kui ma toas õppisin. Nii kui välja sain, läks mölluks!
Mürises, kõmises, välk ja pauk.. Kohe maa ragises. Ning kõigele sellele lisaks sadas vihma ja lumepalle. Jah, mitte lumeHELBEID vaid –PALLE. Nagu mida ilma? Che casino!

                                         
Ma olin nii üllatunud, et ajas kohe naerma.
Autoteed eriti madalates kohtades olid transformeerunud sügavateks jõgedest, mille läbimine kalamehesaabastega ei oleks jalgu kuivaks jätnud.. Mõne minutiga oleks nagu Sardiinia saar allapoole merepinda vajunud. Igal pool olid lained nagu tsunaami. Isegi teest kõrgemal jalakäiatele mõeldud teel ei olnud võimalik kuivaks jääda, sest kui autod sõitsid, tekitasid nad üleujutuse ka kõnnideedel.

Kanalisatsiooniaugud võitlesid mulisedes.

Ülevalpool linnas aga oli kelmikas vaadata, kuidas kelneripoiss restoraniterrassilt põrandaharjaga lund ära pühkis... Itaallased ja nende lumetorm...


Kõigele eelnevale tuleks taustaheliefektideks lisada signaalitamised, mida itaallased väiksemagi isikliku paanika korral agaralt kasutavad, mis siis veel lumest ja üleujutusest rääkida.

Tunni aja pärast oli linnas vaikus ja päike paistis. No tere, kevad! :)

No comments:

Post a Comment