Tuesday, May 10, 2016

Ossu sünnipäevapidustused

Ossu sai vahepeal aasta vanemaks ja sellega seoses toimusid meil väga tähtsad sünnipäevapidustused. Kuna õigel päeval - 5. mail - pidime olema tööl, alustasime tähistamist juba paar päeva varem. Sünnipäeva nädalavahetuse esimesel päeval pidin Ossu kingituste ja lauluga üles ajama. Nii ma siis varajastel hommikutundidel pakkisin hoolega kingitused krõbisevasse paberisse, sest üks Ossu soove oli, et kingitused peavad olema väga krõbisevas paberis, mida oleks hea lõhki käristada.


Peamiseks kingituseks oli unistuste LEGO: kollane allmaa-laadur ja palju komme. Ossu tore sünnipäevahommik möödus voodis lego kallal nokitsedes.


Kui ta end ükskord kargule ajas, kolis Ossu köögilaua taha ehitama, kus serveerisin talle apelsinimahla ja ahjus tehtud juustusaiu. Loomulikult läks kogu aur allmaa-laaduri kokkupanemisele, aga lõpuks krõbistas ta ära jahtunud saiad ka õnneks ära :D


Kui Ossu lego kokku pandud sai, asus ta sellega mängima, muuhulgas tõstis laaduriga erinevaid puuvilju ümber:

Sidruni transportimine
Lõunat otsustasime süüa väljas. Otsisime väikses Boggabris avatud olevat kohta, aga kõik olid kas päeval suletud või pankrotis. Õnneks leidsime maantee äärest väikse rekkameeste putka, mis oli lahti ja kust sai värskeid kohapeal valmistatud pirukaid!

Ahjusooja seenepirukat nosimas
 Mul läks ka Ossu sünnipäeval hästi - tõime lisaks tööasjadele linnast ka activity tracker'i, millest ammu unistanud olin. Nüüd saan silma peal hoida, kui aktiivne päeva jooksul olen ja kui palju magan. Kohustuslikud 10 000 sammu tulevad tööpäeval nagu naksti täis!


 Viienda mai hommikul enne tööd ajasin Ossu uuesti lauluga üles, seekord koos küünaldega rullbiskviidi ja klaaspudelis kokakooladega. Ossu puhus küünlad ära ning põõnas veel pool tundi :D

Õhtul kutsusime külla sõbrad, sõime näkse. Ma jõin tüdrukutega Casella veine ja Ossu tahtis hirmsasti poistega viina võtta (sünnipäev ikkagi ju!), hapukurki peale hammustades.

Külalistest ununes kahjuks fotojäädvustus teha, aga võin kinnitada, et kõik olid väga ilusad :)



Niimoodi need sünnipäevapidustused kulgesid, varsti tulevad juba uued ;)

Enne maikuu viimast sünnipäeva tuleb meil veel kaks My Kitchen Rules kogunemist, hoidke siis end kursis :)


1 comment: