Tuesday, May 3, 2016

My Kitchen Rules Boggabri Edition - Kelli & Martin

Et oma elukest siin väikses Boggabris põnevamaks muuta ja pikkade tööpäevade vahele natuke värvi lisada, alustasime oma show'ga. Kuna ma olen eriline My Kitchen Rules (Eestis tuntud kui "Minu köök on parim", vist?) saate fänn, siis otsustasime Kelliga korraldada oma versiooni.

Meie saatel on kolm episoodi ehk kolme nädala jooksul saab iga paar oma kodus piduliku õhtusöögi korraldada. Õhtusöök koosneb kolmest käigust: eelroog, pearoog ning magustoit. 
Et asja põnevamaks muuta, loosivad kõik endale ka spetsiaalse teema ja hindavad toite punktides (skaalal 1-10).
Filmime ettevalmistusi, õhtusööki ning punktide jagamist (mis toimub teises toas kaamera ees salaja). Tulemused selguvad neljada nädala kogunemisel, kus vaatame Kelli poolt kokku monteeritud saadet, mekime suupisteid ja jagame auhindu. Auhindamisel on kolm kategooriat: Parim Eelroog, Parim Pearoog ning Parim Magustoit. 

Loosiõnn naeratas esimesena Kellile ja Martinile, kes said teemaks: "Red is red is red" ehk vaba tõlgendus punase värvi õhtusöögil kasutamiseks. Kelli ja Martin lähenesid asjale väga loominguliselt ning korraldasid Vietnami-pärase õhtusöögi. Nad on varasemalt Vietnamis kuu aega ringi reisinud, neile väga meeldis seal ja seetõttu otsustasid nad meilegi selle vahva elamuse luua :)

Atmosfäär oli väga hubane, kõikjal oli märgata punast värvi ja mängis Vietnami muusika. 

Enne õhtusööki
 Menüüs oli riisinuudlisupp veiselihaga (eelroog), susisev pannkook Vietnami kevadrullidega (pearoog) ning aurutatud banaan kookossupis (magustoit). Kõrvale jõime punast DeBortoli veini ning jääteed.


 Eelrooga sai mõnusasti ludistada:

Pearoaks valmis:

Kevadrulle saime ise riisipaberis kokku meisterdada, valides endale sobivad komponendid.

Magustoit meenutas veidi Eesti lumepallisuppi. "Lumepallideks" olid "tatikollid" ehk tapioca jahust tehtud klimbid, mis tegelikult maitsesid väga huvitavalt :D

Järgmine kord kohtume Maarja-Eeva ning Jarkko juures, kelle õhtu temaatika selgub meile alles järgmisel õhtusöögil. Oleme väga põnevil ;)

2 comments:

  1. Nii vahva ettevõtmine!
    Kas tegu on väikse maailma (Austraaliaga) ja on tegu Kelli-Martiniga, kes meil siin vihamametsas käisid augustis? :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Täpselt need samad Kelli ja Martin, kelle vihmametsa seiklusi meiegi kuulnud oleme :)

      Delete