Wednesday, May 18, 2016

My Kitchen Rules Boggabri Edition - Maarja-Eeva & Jarkko

On taaskord aeg jagada uudiseid vahepeal toimunust. Nimelt oli meil selle nädala esimese tööpäeva õhtul eriti hea põli - Jarkko ja Maarja-Eeva korraldasid suurepärase kolmekäigulise õhtusöögi. Nagu meie õhtusöögi-mängus kohane, sai neile eelnevalt loositud teema, milleks osutus Winter Wonderland ehk Talve Võlumaa.

Võõrustajate korterisse sisse astudes pani tõesti ahhetama kui ilus ja hubane kõik oli. Tuba oli kaunistatud kümnete teeküünaldega, seinal rippusid paberist lumehelbeid ning jõulutulukesed.

Näljaseid tööinimesi ootas juba uksel jõhvikane tervitusjook ja mustad leivakesed pasteediga. Nämmi!



Külalised viisakalt eelrooga ootamas:


Eelroaks pakuti porru-kartuli püreesuppi. Pearoaks oli veiselihahautis ning magustoiduks otse loomulikult talvine lumepallisupp. Kõik toidud olid serveeritud kausikestes.


Porru-kartuli püreesupp, millele said näljased veel lisada saiakuubikuid ja peekonit:


Soojendav pearoog, mille valmistasid võõrustajad oma uhiuues slow cooker'is mitu tundi:


Ja viimaks täiuslike lumepallidega lumepallisupp. Mmmm!


Iga roa kõrval olid spetsiaalsed alkohoolsed joogid: eelroal valge vein, pearoal punane ning magustoidul Vana Tallinn. Nii sai söömaaeg hoo sisse ja hakkasime lõbutsema säraküünaldega:


Fotograafid töötavad ja pidulised lustivad :D


Mälestuseks vahvast õhtust saime küla pealt kingituseks vahukommid šokolaadis:


Oli ülimalt tore õhtuke, sai kõvasti süüa, juua ja mõnusalt olla. Armas väike talve võlumaa keset 25-kraadist Austraalia talve.

Homme on meie kord teistele kokata, loodame, et tuleb välja ja keegi nälga kannatama ei pea. Hoidke siis meile pöialt, varsti saate teiegi teada, mida kokkasime ;)

No comments:

Post a Comment