Thursday, May 19, 2016

Leivaisu ja juhtumised tööl

Eelmine töönädal oli erakordselt elamusterohke, nii et pean sellest kohe kirjutama. Nädalas oli mitmeid lühikesi breakdown'e (aeg, mil tehas seisab), mis tähendab, et puuviljamooduleid ei tehtud, seega polnud meil midagi koti sisse pakkida ja saime niisama passida/värviraamatuga tegeleda/lugeda. 
Ühel päeval pärast igahommikust koristust käis pauk ning terve gin oli järsku ilma elektrita. Välja arvatud meie arvuti, mille ekraanil oli kirjas #BAD. No siis pidi asi tõesti bad olema. Pärast mõningast romantilist hämaras pausitamist ja kaasavõetud snäkkide nosimist kupatati kõik töötajad õue talgutele. Saime kõvasti riisuda ning mul avanes isegi võimalus kastiautoga ringi sõita ja riisutud kraami puuvillaprügimäele kallutada. Niimoodi möödus kaheksatunnine elektrikatkestus kiirelt ning päev läks päris lõbusalt.
Meie reedeõhtul aga oli kogu gin suitsu täis, sest puuvill oli märkamatult põlema süttinud. Poisid pandi masinatest hõõguvaid puuvillanutse kangelaslikult välja viskama, mis veega ära kustutati ja mille tüdrukud kokku riisuda said. Taas oli äärmiselt põnev ning seisak kestis päeva lõpuni. Vahepeal kutsus Ossu mind endaga kaasa moonbuggy'ga puuvillamooduleid põllult ära tooma. Päris äge oli sellega sõita, sain tutvuda Ossu tööga :)

Ossu suur masin - moonbuggy
Mitu nädalat on mind vallanud kohutav leivaisu, mida sai leevendada ainult pakk Eestist. Tööl pidevalt unistasin, mida leiva peale määrida ja kuna seda juba nautida saaks :)
Nädalavahetuse hommikul saimegi mu ema saadetud paki kätte, mis oli küll veidi räsitud, aga väärt kraami täis!

Erinevad variatsioonid leivast, suitsujuust, maiustused ning mullikilesse pakitud hapukapsas ja kapsasupp:

Samuti ka sünnipäevatervitused, sest mai on sünnipäevade kuu :)

Terve ülejäänud meie laupäev möödus My Kitchen Rules'iks valmistudes, millest täpsemalt räägin järgmises postituses.

Meie nädalavahetus saab kohe läbi, aga teie oma on alles ees! Nautige seda mõnusat Eesti kevadet meie eest ka :)



No comments:

Post a Comment