Tuesday, May 24, 2016

My Kitchen Rules Boggabri Edition - Grete & Oliver Oskar

Viimaks jõudis kätte ka meie kord sõpradele kolmekäiguline eksklusiivne õhtusöök valmistada. 
Teemaks olime loosiga tõmmanud Fancy Fast ehk peenelt serveeritud kiirtoit.

Otsustasime atmosfääri kujundada coca-cola värvides ja luua hubase meeleolu küünalde ning laualampidega.


Päev algas külastusega lähimasse linna Gunnedah (40km), et osta õhtusöögiks vajalik varustus ning toidukraam. Pidime tegema võrdlemisi kiirelt, et magustoiduks olev jäätis õhtuks valmida jõuaks.

Saime pagariärist meie pearoaks - känguruburgeriks - vajalikud ülipehmed burgerikuklid, aga see  känguru... Tee või tina, selline tunne, et känguruhakkliha oli tervest maailmast otsa lõppenud!  
Maantee äärest me kahjuks kängurulaipasid peale võtta ei saanud, kuna meil puudus hakklihamasin...
Mitte üheski poes me känksi hakkliha ei näinud ja nii pärast minu ning toidu koju viimist kimas Ossu 70km kaugusele Narrabrisse missiooniga leida känguruhakkliha.
Õnneks ühes toredas poes seda leidus ja nii ei pidanud külalisi veiselihaga petma hakkama :D

"Ossu kokkamas"
Meie menüü oli üpris rammus: eelroaks Cheddari juustuga täidetud jalopenod ranch-kastmega (Pepper poppers), pearoaks murtud burger kängurulihaga (Roo Rules) ja magustoiduks Austraalias populaarse šokolaadibatooni Cherry Ripe'ist inspireeritud kirsijäätis šokolaadimütsi ja kookoskaramelliga (Cherry Ripe Dream).
Joogiks pakkusime Casella valgeid veine, õlut ja siirupiga valmistatud koolat.

Külaliste saabudes tervitas neid mõnus rasvane eelroa lõhn - krõbedad jalopenod olid juba valmis.

Burger oli serveeritud väga peenelt - pooleks murtult, et saaks viisakalt noa ja kahvliga süüa. Ühel saial oli salat, aioli kaste, känguru Cheddar juustu ja tomatiga ning teisel salat, aioli kaste ja portobello seen kitsejuustuga:

Magustoiduks asetasime omatehtud kirsijäätise klaasi, millele puistasime peale kookoshelbeid ja suuri kirsse. Klaasi peale panime šokolaadimütsi ning kõrvale serveerisime kuuma kookoskaramelli, mis mütsi peale valades sulas sellest läbi ja segunes klaasis jäätisega. Mmmmmm! (Muide, šokolaadimütsi/karamelli idee saime päris My Kitchen Rules'ist, tänks Carmine & Lauren)

Ossu prooviõhtusöögil katsetamas
 Meil oli väga vahva õhtu ja tundus, et külalistel ka. Kõigil said kõhud täis tuubitud ja see meie eesmärk oligi :)


Järgmisel nädalal toimub saate esilinastus kus selguvad skoorid ja võitjad igas kategoorias. Selleks õhtuks loosisime taas teema, milleks osutus Home Sweet Home. Iga paar toob kaasa kas soolase, magusa või tervisliku snäki antud teemal. Meie saime tervisliku, nii et saavad vist hapukapsast, hihiiii ;)

Püsige siis lainel ;)


1 comment: