Thursday, November 26, 2015

Hüppav lehm ja mõned uudised

Tänane hommik algas nii vahvasti, et pidin seda kohe teiega jagama. Nimelt, uniselt oma kuudist välja tulles ja põllu peale koperdades märkasime mööda hoovi ringi silkavat lehma. Just, ta ei tuterdanud aeglaste kohmakate sammudega, vaid lausa hüpetega. Lähemal vaatlusel selgus, et tegemist on siiski noore pullimullikaga, mitte emase lehmaga.
pildi varastasin google'st
 Pulli nähes asus Ossu taas tegutsema, pannes maha hunniku käes olnud punaseid korve ja hakates jalaga vastu maad taguma, mille peale pullimullikas vaid hullunumalt ringi silkama hakkas - oli ju teisel vabadus käes pärast igavat karjamaal lehmade vahtimist.

pildi varastasin google'st
Meenutas ta aga kangesti Angiet (bossi koera), kes samuti aiast vabadusse sattudes metsikult ringi kargab ja hüppeid sooritab. On ju lustida vaja.
Pullimullikas tahtis vist samuti. Lõbu kestis täpselt nii kaua kui Luca (bossi vend) hoovi peale tuli ning pulli poole sõimlema hakkas: "Larry, Larry!"
Larry tõttas hoopis rõõmsasti meie kuudi poole ning meie kobisime itsitades põllule.

Mõne aja pärast kirsse korjates meenutasid toredat vahejuhtumit hõisked:
"Larry!"
"Muu!"
"Larry!"
"Muuuuuuu!"
See vahva dialoog ajas muigama küll :)

Palju uudiseid meil just ei teki, kuna päevad on kõik ühesugused ja enamasti polegi kursis, millise nädalapäevaga tegemist parajasti on. Praegu (kell pool kuus õhtul) on Ossu põllal ning kui postituse valmis saan, tõttan ka korjele :)

Eile tuli just üks töötaja juurde, neiu Leedust, kes samuti mööda sõites suure kirsi farmi avastas ja kuna hooaeg on täitsa käimas, siis boss ta ka kohe tööle võttis. Ta on varem töötanud Melbourne kohvikus ja täna oli tal täitsa esimene väsitav farmi päev, kus ta vahepeal lihtsalt põllult ära kadus ja boss juba muretsema hakkas. Leidsin ta toast tukkumast :D

Meil ka vaikselt annavad sõrmeotsad juba kirsside korjamisest tunda, aga väga hullult me ei rabele. Teeme ikka puhketunde ka!

Uudistest veel: püksid hakkasid pigistama...
Niiet vaatasin kriitiliselt oma söömisharjumused üle ja jäätist enam iga päev näost sisse ei aja (ainult maitsen Ossu topsist:). Leidsin lähimast linnast (Kyabram, 10 km) ka spordiklubi, kus arvatavasti järgmisest nädalast käima hakkan. Siis hoovis ringi hüpates ei värise maa mu all enam nii hullult kui Larry'l :D

Saime ka kirja Casellast, et peame kohal olema 18. jaanuaril (ja Ossu 19. jaanuaril) tutvustus-/koolituspäeval. Põneeeeeev!
Siit kirsikast plaanimegi lahkuda enne jõule, siis puhkame enne Casellat mõne nädalakese ja teeme oma truu autoga mõned tiirud :)

Aga nüüd tagasi tööle! Teile head algavat nädalavahetust :)
(saadaks teile päikest ka kui saaks:)

No comments:

Post a Comment