Wednesday, July 6, 2016

My Kitchen Rules Cake Edition - Maarja-Eeva & Jarkko

My Kitchen Rules'i teises osas oli mul päris kindel eelaimdus, et tegu on Taani-teemaga. Fantaseerisime nii Legolandist kui ka muinasjutumaast, aga Jarkko ja Maarja juurde kohale jõudes tervitati meid suviste hilpude ning kummaliselt kõlava sõnaga. Selgus, et teemaks on hoopistükis IDA-TIMOR! (Mis koht see veel on??!!)

Tavapärase laua-toolide kasutamise asemel istutasime oma tagumikud põrandale patjadele ja pidasime tubast piknikku.
Kuna tegu oli ka jaanipäevaga, olid Maarja ja Jarkko töölt koju tassinud suure grilli, millega lihatooteid ning muid saadusi säristada sai.

Ossu väga tähtsalt teiste külaliste saabumist ootamas:

Grillikõrvased salatid, banaanitšipsid, leib, või, vürtskastmed ja keedumunad sööjaid ootamas:

Meie eksootilised võõrustajad Maarja ja Jarkko:

Menüü oli pikk ja huvitav:

Suupiste voorus pakuti maguskartuli friikaid, banaanitšipse ja keedumuna tšillikastmega. Jaanipäevale kohaselt ka tavalist (Perthist kohale lennanud) Eesti leiba võiga:

Magustoiduvalik oli rikkalik: kiht-kihi haaval küpsetatud kardemoni-laimimaitseline tort, kookostarretis karamelliga ning Ida-Timori stiilis Moskva saiake vaniljesoustiga. Mõnusat magusalaksu täiendas Timori kohv.

Meelelehutuseks korraldasid võõrustajad meile viktoriini Ida-Timori teemal, mille käigus saime palju uut & huvitavat teada :)

Lisaks eelnimetatud toitudele saime ka kõvasti lihatooteid, mille tulemusel kestis kõigil osalistel järgmise päeva õhtuni kõva (toidu)pohmell. Nagu jaanipäev ikka! Eriline oli see jaaniõhtu selle poolest, et keegi tilkagi alkoholi ei limpsanud, toidust täiesti piisas!

Mis riiki läksime järgmises osas, selgub varsti ;)

No comments:

Post a Comment