Monday, July 11, 2016

My Kitchen Rules Cake Edition - Kelli & Martin

Kelli ja Martini õhtul viidi meid taas kommunistlikusse riiki. Kui eelmisel korral käisime Vietnamis, siis seekord avastasime end Põhja-Koreast Suurt Liidrit kummardamast.

Kõikjal lehvisid Korea Demokraatliku Rahvavabariigi lipud ja kommunismist inspireeritud punased tähekesed:


Võõrustajate juurde sisse astudes anti meile kohe viinapitsid kätte: tõmbasime shotid sisse ja hammustasime teravat Korea kapsast kombucha't peale.

Võõrustaja Kelli oli tõsine Põhja-Korea kokatädi:

Nagu näha, oli riietuskoodiks hall värv:

Sel korral oli tegemist bufee-lauaga, kus sai ise omale mõnusad kohad valida ja parasjagu toitu taldrikule tõsta.

Meelelahutuseks jagati kõigile uued passid, mille sees oli mängujuhend. Kõik said omale uue rolli: ma olin näiteks Kim Jong Un'i ihujuuksur ja mu ülesandeks oli riigireeturid paljastada ning neile mürgitabletid joogi sisse poetada ;)


Suupisteteks pakuti pelmeene lihatäidisega ja kala-kreveti kooke sojakastmega:


Mõne aja pärast ilmusid lauale ka riisipallid, mis tundusid olevad magusamad suupisted. Kõik olid erinevate maitsetega, paljude lemmikuks osutusid aga klassikalised valged:


Õhtu edenedes saime omale lubada Lõuna-Koreas levinud, ent põhjanaabrite juures keelatud, choco bites'e. See oli üks vallatu maiustus, mis koosnes küpsiste vahele vajutatud vahukommist šokolaadiglasuuriga:


Magustoiduks saime meesaia, mis oli väga uhkeks tehtud jäätise, vahukoore, mandlilaastude, riivitud šokolaadi ja kirsside abil. Mõnus tummine ports!


Kõht sai kurguni täis, ent kahjuks õnnestus ühel riigireeturil põgenema saada.. Nüüd on tuumapommi saladused paljastatud ja maailm mõneks ajaks päästetud :)

Järgmises postituses paljastame ka oma teema, nii et püsige lainel ;)


No comments:

Post a Comment