Thursday, July 23, 2015

India

India on mulle alati tundunud äärmiselt huvitav maa. Kirev, rahva- ning lehmarohke ja igatepidi eriline. Seetõttu lisasin selle ka mina oma reisiunistuste listi (küll mitte esimeses järjekorras, sest tahtsin enne matkata Euroopas).

Elul on ikka huvitavad keerdkäigud. Eelmise aasta novembri alguses Sandraga peenes restoranis Gianni lõunat süües selgus, et tema sõbranna Katriin leidis üliodavad lennupiletid Indiasse. Mõte Indiasse seljakottidega minekust ajas nii elevile, et unustasime ennast reisimisest unistama, jäädes lootusetult hiljaks karistusõiguse loengusse. Hiljem kodus olles jätkasime asja uurimist ja õhtul magama jäädes olid piletid ostetud! Kusjuures samal hommikul ärgates polnud mul mingeid reisiplaane veel.


Palju maksis? Umbes 150 euri edasi-tagasi (Riia-Zürich-Delhi, lennufirma: swissairlines.com), lihtsalt joppas piletitega ;)
Kaua kestis? Kaks nädalat juunis

Mõnes mõttes oli hea juunis Indiat külastada- ikkagi soodsamad hinnad, turiste vähe. Aga teises suhtes saimegi meie just liiga palju tähelepanu nii linnatänavatel, pühade templite juures ning ka rannas olime ainsad bikiinides inimesed (ja põhimõtteliselt igal pool ainsad valged). Ilm oli ka kas saun või dušš (ehk kas 47 kraadi kuuma või korralik mussoonikärakas). Muidu oli tore aeg seal.

Postitused Indiast jagan kahte gruppi: nädal Põhja-Indias ning nädal Lõuna-Indias, vaadake ise, kumb ägedam tundub!



No comments:

Post a Comment